Jablkový pohár s karamelom 140g / 12ks
Kód: 002815Súvisiaci tovar
Smotanový tvarohový koláč so základom z krehkého cesta je pokrytý aromatickými broskyňami a poliaty ovocnou polevou.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty malinovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Chesecake pripravený podľa chuti obľúbenej čokolády, plný mascarpone, lahodnej smotany, bielej belgickej čokolády a vanilky.
Chrumkavý základ naplnený plnkou so smotanového syra zaliaty polevou s veľkými kusmi voňavých jahôd.
Nepečený Oreo cheesecake sa stal legendou. Základom je kakaový korpus z podrvených Oreo sušienok, sladučký krém z Philladelphie a bielej čokolády s kúskami Orea. Dekorovaný je...
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty ríbezľovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Podrobný popis
Zloženie:
Karamelizované sušienky (PŠENIČNÁ múka, cukor, palmový olej, repkový olej, kandis sirup, kypiaca látka: E500 uhličitany sodné, SÓJOVÁ múka, jedlá soľ, škorica); jablká, cukor, modifikovaný škrob, škorica, kyselina citrónová, prírodná vanilková aróma, mascarpone, smotana, toffe karamel ( glukózový sirup, sladené kondenzované mlieko, cukor, kakaové maslo, modifikovaný škrob, agar agar, sójový lecitín, kyselina citrónová, sorban draselný)
Alergény: 1,6,7
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Torta Jogurt - lesné plody Tomu sa hovorí dokonalé spojenie chutí! Jemný kakaový piškótový korpus plnený lahodným jogurtovo-šľahačkovým krémom a kúskami ovocia z lesných...
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Osviežujúca torta plná čerstvej mangovej chuti. Jemný a nadýchaný korpus spolu s krémom a uprostred mangové pyré a kúsky manga.
Vanilkový krém s bielou belgickou čokoládou tvorí s višňami fantastickú lahodnú chuť. Vrch je zaliaty višňovým pyré zdobený dekorom z bielej čokolády.
Korpus z tmavého keksíkového cesta plnený krémom Panna Cotta a malinovo-želatínovým preterom.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.