Pohár krémeš 100g / 12ks
Kód: 002809Súvisiaci tovar
Nepečený Oreo cheesecake sa stal legendou. Základom je kakaový korpus z podrvených Oreo sušienok, sladučký krém z Philladelphie a bielej čokolády s kúskami Orea. Dekorovaný je...
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty malinovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Pistáciový krém s mascarpóne na kruste z maslových keksíkov poliaty bielou čokoládou s pistáciami, zdobený jedlými lupeňmi ruží a pistáciami.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty ríbezľovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty maracujovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Nepečený Kokosový cheesecake je lahodný a ľahký cheesecake s korpusom z orea a cereálnych sušienok. Krémovú vrstvu na korpuse tvorí správny pomer medzi kokosovým mliekom a...
Podrobný popis
Zloženie:
Lístkové cesto: Pšeničná múka, rastlinný margarín(palmový tuk, voda, repkový olej, emulgátor E322, E471, regulátor kyslosti E330, jedlá soľ, aróma, farbivo E160a voda, soľ s jódom), smotana, cukor, sušená srvátka, modifikovaný škrob E1414, olej, zahusťovadlo E401, želatína, vanilínový cukor, mliečna čokoláda, rastlinna smotana : voda, Olej z jadier palmy (úplne hydrogenovaný) 25%, Cukor 12%, Mliečna bielkovina, Emulgátory: E 472b, E 322 (sója), E 472e, Stabilizátory: E 460, E 466, E 340, Aróma, Farbivo: karotény (betakarotén).
Alergény: 1,6,7
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Višňová plnka s celými višňami na nadýchanom základe, prekrytá lahodnou kakaovou krémovou plnkou. Strieda sa s piškótovými základmi s čokoládovou príchuťou a krémom...
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Torta Jogurt - lesné plody Tomu sa hovorí dokonalé spojenie chutí! Jemný kakaový piškótový korpus plnený lahodným jogurtovo-šľahačkovým krémom a kúskami ovocia z lesných...
Korpus z tmavého keksíkového cesta plnený krémom Panna Cotta a malinovo-želatínovým preterom.
Osviežujúca torta plná čerstvej mangovej chuti. Jemný a nadýchaný korpus spolu s krémom a uprostred mangové pyré a kúsky manga.
Vanilkový krém s bielou belgickou čokoládou tvorí s višňami fantastickú lahodnú chuť. Vrch je zaliaty višňovým pyré zdobený dekorom z bielej čokolády.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.