Malinový pohár 140g / 12 ks
Kód: 002817Súvisiaci tovar
Legendárny cheesecake zo sušienok Lotus. Lotus cheesecake patrí medzi najžiadanejšie dezerty vôbec. Nenapodobiteľná chuť karamelu a štipky škorice v kombinácii s krehkou...
Nepečený Oreo cheesecake sa stal legendou. Základom je kakaový korpus z podrvených Oreo sušienok, sladučký krém z Philladelphie a bielej čokolády s kúskami Orea. Dekorovaný je...
Lahodný vanilkový smotanový krém na lotus keksíkovej kruste, v strede preliaty maracujovým pyré, s polevou z lotusových keksíkov.
Chesecake pripravený podľa chuti obľúbenej čokolády, plný mascarpone, lahodnej smotany, bielej belgickej čokolády a vanilky.
Lahodný smotanovo mascarpónový krém s ovocným pyré mango, dochutený pyré z maracuje na keksíkovej koruste s kokosom a hrozienkami.
Smotanový tvarohový koláč so základom z krehkého cesta je pokrytý aromatickými broskyňami a poliaty ovocnou polevou.
Pistáciový krém s mascarpóne na kruste z maslových keksíkov poliaty bielou čokoládou s pistáciami, zdobený jedlými lupeňmi ruží a pistáciami.
Podrobný popis
Zloženie:
Piškóty (Pšeničná múka, cukor, vajcia kypriace látky(hydrogénuhličitan sodný, hydrogénuhličitan amónny), malinový sirup, cukor, malinové pyré, mascarpone, smotana, vanilínový cukor, maliny, rastlinná želatína( glukózovo-fruktózový sirup, cukor, pektín, želírujúce látky, kyselina citrónová)
Alergény: 1,3,7
Mrazený cukrársky výrobok. Odporúčané použitie: 3-4 hodiny pred konzumáciou vyberte výrobok z mrazničky a nechajte rozmraziť pri +4°C v chladničke.
Potom je produkt pripravený na podávanie.
Po rozmrazení výrobok znovu nezmrazujte! Spotrebujete do: Skladované pri -18°C viď dátum spotreby Skladované pri + 4 °C do 48 hodín
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty jahodami v želatíne.
Vanilkový krém s bielou belgickou čokoládou tvorí s višňami fantastickú lahodnú chuť. Vrch je zaliaty višňovým pyré zdobený dekorom z bielej čokolády.
Višňová plnka s celými višňami na nadýchanom základe, prekrytá lahodnou kakaovou krémovou plnkou. Strieda sa s piškótovými základmi s čokoládovou príchuťou a krémom...
Korpus z tmavého keksíkového cesta plnený krémom Panna Cotta a malinovo-želatínovým preterom.
Korpus z tmavého piškótového cesta plnený šľahačkovo tvaroh-mascarpone krémom a vrch poliaty malinami v želatíne.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.