Sirup vianočný punč 0,5 l
Kód: 000892Súvisiaci tovar
Sirup Horúce korenie z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Hlboké tóny škorice a klinčeka kombinované so zhovievavou vanilkou. Sirup vhodný do kávy,...
Sirup s príchuťou Čučoriedkové muffiny z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin.
Ruby Chocolate sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Ponúkne čerstvú chuť a špecifickú arómu. Vhodný na ochutenie koktejlov, miešaných...
Škoricový sirup z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Lahodná chuť škorice. Sladký a mierne korenistý nádych. Sirup vhodný do kávy, mlieka a...
Sirup Pandan z trstinového cukru od francúzskeho výrobcu 1883 Routin. Objem 1l. Jedinečná sladkastá chuť s jemnými tónmi vanilky a kokosu....
Podrobný popis
Sirup s príchuťou vianočný punč na prípravu teplého nápoja. Stačí zaliať horúcou vodou a je pripravený k okamžitej konzumácii.
Zloženie: glukózo-fruktózový sirup, voda, kyselina citrónová, aróma vianočný punč, prírodné farbivo antokyanin.
Návod na prípravu:
Pre deti, ale aj dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
6 dielov vriacej vody
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody
3 diely červeného vína
ovocie (čerstvé alebo mrazené)
Pre dospelých
1 diel sirupu - vianočný punč
4 diely vriacej vody so škoricou a klinčekmi do vína
3 diely rumu
3 diely červeného vína
ovocie - mandarínky a hrozienka
Doporučené riedenie 1:6.
Výživové hodnoty na 100g výrobku
Energetická hodnota 1105 kJ, Tuky 0,0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,0 g, Sacharidy 65,0 g, z toho cukry 65,0 g, Bielkoviny 0,0 g, Soľ 0,0g
Extrahustý sirup pripravený z macerátu rakytníka, varený tradičnou receptúrou bez pridávania štiav, koncentrátov, konzervantov a kyseliny citrónovej. Vyrobený zo skutočného...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.